Cara Mencari Tiket Potongan untuk Pameran Las Vegas

vegas

1 – Sekiranya anda dapat merancang lebih awal, kaji tawaran terbaik dalam talian sebelum anda benar-benar pergi ke Sin City. Sebaik sahaja anda tiba, melainkan jika anda menggunakan petua di bawah ini, peluang anda untuk mencari tawaran terbaik (terutamanya untuk acara pertunangan terhad – berbanding dengan perjanjian tetap, atau yang sangat popular).

2 – Ketahui harga apa yang anda ingin lihat semasa anda merancang perjalanan anda dan kemudian tentukan apakah Download apk xe88 here ada baiknya membeli hotel pakej + tawaran hiburan dari resort yang menjadi tuan rumah acara yang anda minati. Tawaran pakej seperti itu akan dihantar kepada sesiapa sahaja yang mendaftar untuk kad pemain (dalam talian atau secara peribadi); sebagai alternatif, mereka diiklankan di laman ‘tawaran khas’ seperti i4vegas atau smartervegas. Lakukan kajian anda dan lakukan matematik sebelum anda bergegas membeli. Ingat bahawa acara yang sangat popular (penampilan terhad) boleh berharga 300 dolar di depan pintu. Sekiranya anda sudah berada di Sin City dan hotel anda tidak menjadi tuan rumah acara pilihan anda tetapi salah satu hotel gabungannya, tanyakan hotel di mana anda menginap jika mereka menawarkan potongan untuk acara yang ditunjukkan di hotel (gabungan) lain. Oleh itu, persatuan terutamanya 2:

3 – Sekiranya anda sudah berada di Sin City, cari tahu apakah acara pilihan anda dimainkan pada waktu petang (acara matinees selalu lebih murah daripada acara malam) atau, sekurang-kurangnya, pada minggu dan lebih pada hujung minggu. Acara malam hujung minggu selalu menjadi yang paling mahal.

4 – Sekiranya anda dapat memilih tarikh percutian anda, cubalah mengelakkan tempoh ketika terdapat konvensyen besar atau acara besar lain; semakin rendah bilangan pelawat, semakin besar peluang anda untuk mendapatkan banyak tawaran. Anda boleh menyemak kalendar konvensyen di ‘LCVA’, pergi ke ‘mesyuarat’, dan kemudian ke ‘kalendar konvensyen’.

5 – Tawaran istimewa (bahkan boleh menjadi separuh harga!) Ditawarkan kepada penduduk tempatan: jika anda orang tempatan (iaitu jika anda mempunyai kad pengenalan tempatan, yang mana mereka akan meminta anda) anda boleh mendapat tawaran hebat untuk sebilangan besar acara bermain di MGM Resorts Hotel dan Kasino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *