Cara Memilih Nombor Loteri yang Menang

loteri

Ini adalah cara yang saya gunakan untuk memilih nombor loteri yang menang . (Saya harap ini juga membantu anda dalam usaha mendapatkan jackpot dalam loteri.

Sebagai permulaan, pilih nombor pertama yang berada dalam julat, 1-10. Ini menjadikan anda bermula dengan nombor pertama  DOWNLOAD MEGA888 IOS anda.

Untuk nombor kedua, pilih nombor yang berdekatan dengan nombor pertama. Ia sangat penting yang mana (ke kiri atau kanan).

Jadi sekarang kita mempunyai 2 nombor. Untuk nombor ketiga, pilih nombor ganjil dalam julat tertinggi misalnya 40-49

Sekarang kita mempunyai 3 nombor. Ini akan membentuk segitiga di grid. Oleh itu, untuk mengelakkan zon gugus ketika memilih nombor keempat, pergi ke sebelah kiri garis khayalan yang menghubungkan titik segitiga. Kemudian pilih nombor antara sana dan tepi grid nombor.

Ini memberikan nombor loteri keempat kami. Dua lagi …

Sekarang ia menjadi sedikit rumit. Sekarang kita perlu fokus pada nombor yang telah kita bayangkan di grid. Sama seperti ketika anda melihat gambar yang mengandungi gambar tersembunyi lain yang muncul pada anda setelah anda mengetahui bagaimana untuk memfokuskan mata anda.

Dengan sedikit latihan, anda biasanya dapat mencari nombor lain yang menarik perhatian anda, dan itu akan menjadi nombor kelima anda.

Yang anda perlukan hanyalah memilih nombor akhir. Kerana ini adalah yang paling sukar untuk dipilih (kerana grid nombor kita menjadi semakin mengganggu), sudah waktunya untuk menggunakan prinsip lama yang pada awalnya dijelaskan dalam buku “Think and Grow Rich”.

Ideanya adalah untuk menggunakan minda bawah sedar anda untuk berhubung dengan kecerdasan tak terbatas dari gabungan pemikiran seluruh populasi manusia. Isyarat elektrik dalam otak kita berinteraksi dengan sangat lemah, tetapi kesan gabungan dari berbilion orang menjadikan kita semua terhubung dengan “kecerdasan tak terhingga”.

Untuk teknik ini, anda perlu memprogramkan fikiran anda untuk memahami dan percaya bahawa adalah mungkin bagi anda untuk memilih nombor loteri yang menang.

Sebelum langkah ini, saya menggariskan sistem untuk memilih nombor undian yang akan dipilih oleh beberapa orang sehingga anda tidak perlu membelah jackpot dengan banyak cara. Tetapi untuk langkah terakhir, kami menggunakan kekuatan cadangan automatik untuk memberi kami jumlah akhir yang hebat.

Jadi beberapa hari sebelum undian berikutnya, setelah memilih 5 nombor, tanamkan benih pemikiran ke dalam fikiran anda bahawa anda akan diberi nombor kemenangan ke-6. Dalam keadaan santai, mengandung dan yakin bahawa nombor ini akan diberitahu kepada anda beberapa saat sebelum undian seterusnya.

Nombor ini akan menjadi jelas apabila nombor ini didedahkan kepada anda secara tidak dijangka semasa anda menjalankan perniagaan harian anda. Oleh itu, jangan terlalu menekankannya, lakukan apa sahaja yang biasa anda lakukan dengan kepercayaan yang tegas bahawa nombor akhir akan menarik perhatian anda dengan cara yang hampir luar biasa.

Oleh itu, saya harap anda mendapat beberapa idea untuk mengembangkan strategi memilih nombor anda sendiri di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *